Marianna Petrenko

In love with the natural
image

Personal Brand, Photographer, Stylist, Decorator, Event Planner, Mom of 4

2018-01-03

In love with the naturalDe ceva timp încoace, am ales să fiu înconjurată doar de oameni sinceri și deschiși, așa cum sunt și eu defapt. Una e că nu mai dispun de timp de pirdut pe relații lipsite de sens, dar și nu mai vreau să sufăr pe urma oamenilor, care caută doar să profite de bunătatea mea.

Chiar dacă am rămas cu o mână de oameni dragi, din care majoritatea se află la distanțe mari, am decis să nu îmi mai irosesc energia pe cei, care nu mă inspiră deloc.

Aici am de adăugat, că nu are cine să mă acuze de indiferență, sau aroganță cum s-ar putea de interpretat în asemenea cazuri (la noi, la moldoveni), întru-cât cu mulți ani în urmă împreună cu soțul am decis să nu încurcăm relațiile de rudenie sau prietenie cu cele de cumetrism. Nici de nănașie. Doar vă imaginați pe o clipă, (dacă reușiți, evident), ce liberi și nesiliți ne simțim! Copiii noștri nu au nani și asta e cel mai frumos mod de a le explica și lor ce însemnă libertate și dreptul la alegere. Dar mai ales, ce înseamnă să fie diferiți!

Acest sentiment e cel mai plăcut pentru mine, să știu că sunt și pot fi așa cum mă simt mai bine, nu cum mă impune societatea cu obiceoirile demodate și dogmele ei.