Marianna Petrenko

Influencer - a new project in my life
image

Personal Brand, Photographer, Stylist, Decorator, Event Planner, Mom of 4

2018-01-01

Influencer - a new project in my lifeDemult mă gândesc să lansez ceva nou și inedit în media din Republica Moldova. Fie și în social media, contează să fiu prima și un exemplu veritabil în ceea ce vreau să promovez. Iar la câte complimente primesc zilnic despre modul meu de viață, familia, energia pe care o eman și spiritul novator cu care sparg tiparele, am decis să lansez proiectul INFLUENCER pe site-ul personal.

De mulți ani sunt considerată un Personal Brand veritabil în Republica Moldova, întrucât posed mai multe calități și însușiri creative, mereu promovez doar ideile proprii, am o carieră de succes în mai multe domenii, sunt perfecționistă, mereu în căutarea soluțiilor optime pentru a obține cel mai bun rezultat. Și nu în ultimul rând, sunt o familistă înrăită, o soție fericită și mamă a 4 copii, pe care îi ador și care mă inspiră mereu.

Ei sunt sensul meu la propriu și la figurat! Știți deja povestea SENS-ului abreviat din numele lor și asta e o altă realizare cu care mă mândresc, pentru că suntem unici în acest fel, realizând cu soțul o idee inedită.

Deși sunt conservatoare în multe aspecte legate de interacțiunea copiilor cu cei din jur, le ofer liberate în gândire, îi motivez să genereze ideile proprii, îi conving să viseze mereu și să evolueze continuu. Tema copiilor, simt eu, că va fi cea mai populară, întru cât nu prea întâlnesc părinți cu viziuni similare, așa că voi fi bucuroasă să "deschid ochii" celor, care sunt receptivi spre a deveni părinți moderni, parteneri ai copiilor săi și cei mai buni prieteni.

Dacă v-am făcut curioși, sunt gata să răspund la mai multe întrebări pe parcursul acestui an. 365 de imagini. 365 de "Eu". Cu mare drag voi împărtăși ceea ce consider important din viața noastră, sper să vă fiu bună de inspirat! Eu știu că pot schimba lumea!