Marianna Petrenko

Magic is something you make
image

Personal Brand, Photographer, Stylist, Decorator, Event Planner, Mom of 4

2017-12-20

Magic is something you makeMereu mi-am dorit mulți copii. De când mă țin minte. Și visam să le creez un anturaj de poveste. De serbări, de întruniri cu familia, mereu țineam să înfrumusețez locuința, să decorez masa, șemineul.

Evident, creația izvorăște din mine decând eram și eu copilă, mereu la toate competițiile artistice luam locurile de frunte, fie legate de pictură, muzică sau interpretare scenică.

Acasă cu fratele mai mic realizam câte un poster de perete dedicat sărbătorilor, care cuprindea desene, poiezii și curiozități.

Acum suntem și noi părinți, și în pofida oboselei și muncii de rutină, mă țin totuși de cuvânt și continuu să creez. Sincer, nu îmi i-a mult timp, din start știu ce vreau să obțin și sunt extrem de mulțumită de mine când le văd mutrișoarele fericite. Evident, că ei acum încă nu înțeleg prea multe, nu apreciază efortul depus, mai ales dacă e lucru manual... Dar pe viitor știu sigur, că vor înțelege cu câtă dragoste și dedicație mama nu a dormit un pic noaptea, pentru ca ziua, ei să savureze feeria magică a sărbătorilor!