Marianna Petrenko

Apartment for Sale
image

Photographer, Stylist, Decorator,
Event Planner, Mom of 4

2018-07-30

Apartment for SaleAm creat această galerie cu o cantitate mai redusă de imagini, pentru a vă fi mai comod să vizualizați tot apartamentul.

Mai jos găsiți și descrierea lui, în caz de aveți întrebări, nu ezitați să ne le adreasți. Această locuință e a doua provocare pentru mine ca și Designer de Interior.
L-am procurat în 2015 în varianta "albă" și am trecut imediat la treabă. Am replanificat câțiva pereți, am unit bucătaria cu sufrageria și am mutat o ușă. Din start am știut că totul va fi alb și luminos pentru a mări vizual spațiul. Stilul general al locuinței e un mix de Provence francez cu Hygge scandinav.
Am optat pentru o singură colecție de tapet și am combinat cîteva nuanțe ca să obțin un stil unic al spațiului. La fel am procedat cu lustrele: toate sunt din aceași colecție, diferă doar nunța și cantitatea becurilor. Recent am finalizat instalarea mobilierului și a decorațiunilor.

Apartamentul cuprinde:
Antreu, Sufrageria cu Living, Bucătăria, Dormitorul, Camera Copiilor, Birou - Bibliotecă, WC-ul, Baia. /Conform proiectului sunt 3 Dormitoare și Living-ul/
Voi posta galerii aparte cu fiecare cameră cu descrieri mai detailate.
Dar fiindcă ne mutăm cu traiul în altă țara, suntem nevoiți să-l vindem.

La moment sunt 3 modalități:
1.) 95.000 €, include tot ce vedeți în poze cu excepția:
- decorului,
- veselei,
- pieselor retro,
- oglinzilor și a ramelor.
Toate acestea se pot achiziționa separat, la solicitare sau de improvizat pe gustul propriu. Vă ofer asistență și discountul personal la cumpărarea apartamentului. Cu mare drag :)

2.) 90.000 €, aceleași condiții din punctul 1., doar că fără:
- mobila piraților "Cilek" din camera Copiilor,
- mobila albă pentru bebeluș "Stokke"/transformer/ și patul matrimonial din Dormitor,
- masa cu scaunele albe din sufragerie.

3.) 85.000 €, aceleași condiții din punctele 1. și 2., doar că fără:
- tehnica din bucătărie /Această variantă va deveni unică din 15.09.2018/

Casa este plină de energie pozitivă, o recomand cu mult drag :)
Spațiu total e de 80,2 m2. Înalțimea tavanului- 3 m. Ferestre panoramice cu privelești superbe. Infrastructura foarte bine dezvoltată.