Marianna Petrenko

Hello, I'm here!
image

Designer, Stylist, Photographer, Decorator, Event Planner, Mom of 4

2018-02-15

Hello, I'm here!Am tăcut în spațiul virtual exact 35 de zile. 35 de zile fără postări zilnice pe Blog, Facebook și Instagram. Cum am trăit în acest timp? Tot așa: intens, colorat și foarte dinamic. Am fotografiat și am scris povestiri despre întâmplările din imagini. Atât de bine și frumos, că nu le-am mai făcut publice. De ce? Pentru că oricum mă simt împlinită cu mine. Fără să-mi afișez viața. Fără feedback. Fără like-uri. Zilnic editând poza zilei, mă întreb: "Azi o postez sau tot ca și ieri?" Și am ajuns să mă bucur din simplu fapt, că nu las fotoaparatul din mână și prind în obiectiv viața noastră de zi cu zi. Asta și a fost defapt scopul proiectului "Influencer" să fotografiez doar cu aparatul foto, să descriu viața și s-o împart cu voi. Cu împărțeala am stat cam prost ultima vreme :)

Dacă e să mă compar cu un artist care crează, dar își ține operele în podul casei... Atunci ce sens mai are? Asta mă pune pe gânduri...

Sunt deseori întrebată de ce nu fac niciodată lives pe Fb și stories pe Ig, că dar am ce povesti și pot inspira frumos. Răspunsul este ferm: "Arăt doar atât cât consider eu că e suficient. Nu vreau prea mult impact din partea societății, nu vreau să fiu mai mult virtual decât real, nu am atâta timp de sacrificat în detrimentul familiei".

Din păcate realitatea zilei de azi nu e ca și cea de altă dată. Astăzi exiști doar dacă ești activ în spațiul virtual. Asta desigur că oferă multe posibilități dar și îngrijorează totodată.

Așa că eu revin. Și singură decid cât pot da din casă și cât timp pe zi sacrific ca să fiu on-line. Totuși îmi rezerv dreptul să-mi schimb părerea atunci, când voi simți că fug din răsputeri în urma trendului :)

Azi pe Blog în "Influencer" vor fi postate și cele 35 de zile restanțe. Savurați cu plăcere!

Vă mulțumesc că sunteți aici :)