Marianna Petrenko

On the eve of my birthday
image

Designer, Stylist, Photographer, Decorator, Event Planner, Mom of 4

2018-01-21

On the eve of my birthday



Pe cât de mult mă speria anterior această cifră, pe atât de surprinsă sunt că nu se schimbă nimic! Eu stau pe loc defapt, și stau așa de bine de vreo 15 ani încoace.

Au mai apărut câteva riduri de fericire, câteva kg în plus de la alintarea culinară... în rest eu sunt aceeași EU, cu aceleași principii în viață și cunoștințe pe care le-am sorbit cu poftă din cărți. Am știut să rămân constantă valorilor morale pe care mi le-am impus din tinerețe. Am fost și sunt perfecționistă. Prea categorică și prea deschisă.

Am luat și multe decizii importante în viață. De una singură, fără să mai cer sfaturi sau păreri. M-am lepădat de Medicină /5 ani de Colegiu/ și Inginerie /4 ani de UTM/, apoi a urmat Masterul în Management la Frank-Furt /2 ani/..., dar împlinirea profesională am găsit-o în de ale Artelor. Această cale lungă spre freelance, o percep ca o eliberare din sistem. În libera creație continuă sunt și acum, grație cărei am născut 4 copii cu care îmi place la nebunie să petrec tot timpul meu liber. Dar liberă eu sunt MEREU!