Marianna Petrenko

Taking care about health
image

Designer, Stylist, Photographer, Decorator, Event Planner, Mom of 4

2018-01-15

Taking care about healthAm lucrat la crearea unui calendar frumos, pentru un laborator medical performant din Chișinău. Toți 6 am lucrat! Toți în calitate de modele dar eu și ca fotograf :)

Sunt mândră de rezultat, recunosc.

Etienne și Sebastian sunt cei care lansează anul- luna Ianuarie.

Cum e de lucrat cu copiii? Anume când sunt implicați și ei ân proces de lucru. Nu e simplu, dar nici dificil. Important e să-i pregătim din timp pentru această misiune. Să le explicăm care e scopul filmării, care sunt sacrificiile dar și despre remunerarea ulterioară. Putem să-i încurajăm și să fim aproape siguri că totul va merge strună, însă în ziua cu pricina să ne pomenim cu indispoziție și mofturi care ne-ar descuraja enorm.

În cazul nostru Etienne a fost cel care își schimba dispoziția pe minut. Ne-am abătut grozav de la planul inițial... Până la final am acceptat noi modificările de schimb de personaje în cardu, așa că Etienne a ales să fie cu tata în cel de - vizita la medic.

Copiii uită rapid de filmări și nu le iau ca pe un chin, ei se încadrează în activitatea distractivă, discută, râd, se simt liberi. Așa că la această etapă important e să fie captivată atenția lor cu ceva care i-ar intersa cu adevărat.

Copiii noștri au fost instruiți din start că acest proiect fotografic vine în ajutorul tuturor părinților și a medicilor și anume pentru a încuraja micii pacienți că nu vor păți nimic grav, că în laboratorul respectiv li se va acorda o atenție deosebită, și că sănătatea lor depinde mult de investigații calitative și sigure.

Să fiu un exemplu e bine, iar să ajungi să încurajezi e o mare responsabilitate. Aveți grijă de sănătate!