Marianna Petrenko

Watercolor mood
image

Designer, Stylist, Photographer, Decorator, Event Planner, Mom of 4

2018-02-05

Watercolor moodEu sunt foarte neastâmpărată când vine vorba de a crea ceva nou, deosebit, care mă rupe de realitate și mă scoate din zona de confort. Cu ușurință renunț la rutina zilnica, cratițe, scutece, jucării și fug de acasă :)

De data aceasta am pictat în acuarelă. Deși am studiat-o pe deplin la școala de pictură, care era și obiectul meu preferat, trecuse 25 de ani de când nu am mai ținut pensula în mână... Așa că a fost ca o gură de aer proaspăt revenirea la culori și gradiente.

Am pictat împreuna cu Helga crenguțe de Eucalyptus, desigur că luasem și aparatul foto cu mine. Acum realizez că am dedicat mai mult timp fotografiatului, decât picturii, m-am sustras sau am fost prea încrezută, că mă voi descurca rapid fără mare dedicație... Am greșit! Data viitoare voi fi mai sârguincioasă. Însă de poze sunt mulțumită: am avut parte de o ambianță plăcută în incinta August-ului, un atelier de suflet, unde am cunoscut oameni frumoși și am întâlnit-o pe prietena mea dragă, colega de clasă Elena, care a fost tare harnică și cumpătată, realizând niște crenguțe superbe! Mai frumoase ca ale mele :)

Vă las să vedeți cum a fost la Atelier.