Marianna Petrenko

We just stopped continuous schooling
image

Designer, Stylist, Photographer, Decorator, Event Planner, Mom of 4

2018-01-17

We just stopped continuous schoolingAm renunțat la Program prelungit școlar!

În primul rând, Sebi jr /clasa a 4/ reușește foarte bine temele pentru acasă, iar Etienne /clasa 1/, nu se descurcă deloc. Și așa cum le facem împreună acasă, am decis să-i iau pe ambii pe la prânz de la școală.

Iar cel de al doilea motiv este faptul, că nu îmi convine idea să-mi las copiii într-o instituție de stat de dimineață până-n seară. Mai ales că eu sunt freelancer și îmi creez singură programul de lucru.

Acasă ei se simt mult mai confortabil: se pot juca, răsfoi cărți, întinde pe pat, să mănânce o supă caldă. E și normal că ei astfel se simt mai fericiți și mai degajați. Iar eu vreau să le ofer această stare de confort și protecție a căminului părintesc, mai ales în copilărie!

Și ei sunt foarte încântați să revină acasă ziua, să se joace cu cel micuț, să facem câte un suc fresh. Ei se odihnesc, își fac temele, apoi mergem cu toții la orele de Engleză și la plimbare în parc.

Da, acum am mai puțin timp pentru activitățile mele, ați observat că nu am mai postat nimic pe blog în ultimele 2 săptămâni. Însă ce pot să le ofer mai de preț decât timpul meu?! Copiii cresc în maturi împliniți doar atunci când au o copilărie fericită. Iar eu asta îmi doresc cel mai mult.