Marianna Petrenko

Winter in Bessarabia
image

Designer, Stylist, Photographer, Decorator, Event Planner, Mom of 4

2018-01-08

Winter in BessarabiaAșa cum ideea acestui proiect fotografic nu-mi aparține, am decis că ar fi corect să vă povestească despre el anume ea - Alina, cea care a organizat totul dar și s-a rugat de ninsoare pentru o realizare cât mai autentică.

"Când aștepți fulgi de zăpadă pentru că acuș, acuș e Crăciunul și tare-ți dorești să-l trăiești așa cum îl ții minte, când natura parcă își pleacă urechea la chemarea ta și trimite către piciorul ăsta de plai un val de fulgi albi, imaculați, care îmbracă pămantul...înseamnă că a sosit momentul. Momentul să dai curs ideii năstrușnice ce zace în căpățina ta de vre-o zece zile pe care ai tot amânat-o de vre-o 3 ori, din diverse motive, ca în final lucrurile să se așeze mai bine ca niciodată. O suni pe Marianna Petrenko, pentru că știi că ea trăiește frumosul la fel ca tine. Îi zici ce ai în gand și... vă bucurați împreună că fulgii și-au făcut apariția. Cu adevărat e momentul potrivit! Iei una bucată minunată de Lilu din una bucată emisiune caldă cu Vorbe Bune, la Canal 2. Iei 3 ținute autentice de port popular basarabean, mărgele colorate, o căciulă de cârlan și broboadă florată. Iei permisiune de la Teatrul Epic de Etnografie şi Folclor Ion Creangă și te apuci să gospodarești în ograda lor...că deh', de 10 zile încoace visezi să trăiești un Crăciun autentic și să ajuți cumva la perpetuarea valorilor noastre autentice. Ai o prezentatoare caldă, plina de omenie, câțiva oameni autentici prin preajmă, printre care și Victoria Roșca (mulțumiri) și una bucată de "îmbrăcător", decorator și fotograf cu botinele pline de zăpadă, care "naște" așa poze de colecție!

Concluzie: Trăiește Visul! It's Winter in Bessarabia, baby!"

Idee, organizare, text: Alina Rusu
Model: Lilia Ojovan, prezentatoare "Vorbe bune cu Lilu", Canal 2
Fotograf, stilist: Marianna Petrenko
P.S. Personal, țin să adaug că Lilia îmi este cea mai dragă model ever, ever! Cu ea merg la capătul pământului și mereu "на все согласна" 🙂