Marianna Petrenko

Mom & Son Having Fun
image

Designer, Stylist, Photographer, Decorator, Event Planner, Mom of 4

2018-08-03

Mom & Son Having Fun

Recent am realizat o ședință fotografică într-un spațiu nou în Chișinău, e vorba de Buca- Baka Room, care produce aceste faine module mobiliere și accesorii pentru ele.

Când m-a contactat prietena mea Nicoleta și m-a rugat de niște portrete cu fiul ei Nickolaus, (condiția era să le realizăm într-un studiou potrivit copiilor mici); primul, care mi-a venit în gând- a fost anume aceasta, plin de steluțe și stegulețe.

Piciului i-au plăcut enorm vigvamurile, căsuța și jucăriile de lemn, produce tot de Buka-Baka, dar mai ales dulciurile pregătite cu mult drag de gazde :)

Ne-am jucat și ne-am distrat în 4 locații diferite, eu alergând după cel mic, ca să-i prind emoțiile, dar și mama a profitat de moment și a pozat singură... cert e că nu a lăsat-o nici pe 5 minute, finalul îl observați? O trăgea înapoi la joacă :)

Mi-e îmi plac enorm aceste imagini! Și anume pentru că sunt realizate în acest spațiu, care este în primul rând pe placul micilor exploratori!

Și da, eu deja sunt în căutare de textile pentru un vigvam, a lui Stanley, un baldahin nou pentru Naomie și multe, multe perne pentru joacă :)