Marianna Petrenko

Au coeur de Paris
image

Designer, Stylist, Photographer, Decorator, Event Planner, Mom of 4

2018-01-04

Au coeur de ParisÎn sfârșit!!! Eu ca un stilist cu o vastă experiență în domeniu de cca 15 ani (deja!)... am îndrăznit să abordez și tema Style pe Blog.

Din start, țin să recunosc, că nu sunt obsedată de propriul look, am ajuns să prefer comoditatea și aleg să fac alte chestii utile în loc să pierd timpul în fața oglinzii. Aici mai e un aspect important de spus: am ajuns la înțețepciunea vârstei, când mă simt atât de bine în pielea mea, fie ea machiată sau nu, că nu-mi pasă absolut de părerea celor din jur. Și mă știu la moment (cam al 7 an deja) atât de eliberată, atât de descătușată. Sincer, asta mă face să nu mai fiu atât de critică față de alte specii feminine, fie ele în trening simplu sau în blană de vulpe polară :) Ce contează? Important e să fiu fericită și să împart doar emoții pozitive celor din jur!

Dar să revin la postare, la Paris! Am călătorit foarte mult în anul 2017, și mereu aveam cu mine câte un full fashion look bunicel de a fi purtat și fotografiat într-o capitală cu fițe... Dar deh! Cu 4 copii?!! Nu-mi ardea chiar nici de o chiteală 🙂 Ultimul stop fu la Paris, așa că mi-am zis:" Dacă DA, ap azi!" Și în drum spre Tour Eiffel, chiar vis-a-vis de el defapt, în locul ăla unde se fac toate panoramile frumoase din inima Parisului, am așezat toți copiii pe bordură și am făcut câteva mișcări simple, pe care bunul meu soț le-a și prins. Devinea brusc mai entusiasmat când fotografia vre-un bolid, clar lucru 🙂

Dar iată că, nu mă supăr deloc! Pozele chiar sunt deosebit de simple, fără strâmbat de coloană vertebrală cu tocurile printre pavaj 🙂 Coafură nu am, pentru că am dormit la amiază cu bebelușul și mi-am zis că merge si coadă simplă la un look casual! Eu defapt aveam și o pălărie de purtat, dar în vălmășală am uitat-o în mașina parcată la 2 cartiere distanță... Mai pe scurt multe buchii, mai bine spuneți-mi, cum vă place debutul meu as model? Numai fiți sinceri, vă rog!!! Și tineți cont, că fac poimâne 41 și am 4 copii :)

Și cum se cuvine la astfel de postări, să enumăr tot cu ce m-am dichisit:
Rochie: Mango
Pantofi: Salamander
Geantă: Estradi
Ochelari: Ray Ban
Ceas: Tissot
Cercei: Avon